Позиција:
Генерален менаџер
Адреса:
Ул. "7ми Ноември" бб
Гевгелија
1480
Р. Македонија
Телефон:
++389 (0) 34 212688
Мобилен:
++389 (0) 70 218688
Испрати е-порака